9 tankar kring ”101. Hoppsan 46/366

    1. Så tänkte jag också, när jag tog bilden. Men när jag såg den i datorn tyckte jag att blicken direkt fångades av ståndaren och då förväntas nog den vara i fokus. Eller? Vad tycker ni andra?

  1. Fantastiskt fina, mjuka linjer i bladet. Jag förstår hur du menar, att man kanske borde fokusera på blommans mitt, men det tycker inte jag i det här fallet. Bladet är mycket mer intressant som motiv just här, enligt min mening.

    1. Tack för bra feedback. Lärorikt att höra andras tankar. Jag gillar också bilden och färgerna och funderade på att kalla den Pastell. Men lutade åt att oskärpan i mitten skulle störa … Något jag såklart inte tänkt på alls om ngn annan tagit bilden 🙂

  2. Det är det som är lite häftigt. Man har tänkt sig en sak men får något annat. Jag gillar bilden skarpt.

    Tack för att du så tålmodigt besökt mig utan att jag återgäldat besöken. Har ägnat eftermiddagen åt att komma i kapp med besöken. Så många härliga bilder du visar. Miljöer jag bild sugen på att besöka. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.