6 tankar kring ”11. Avslutning 365/365

 1. Bra avslutningsbild 🙂
  Har inte funderat på nästa år … eller, jo 🙂 men jag tvekar alltid in i det sista när det gäller fotoutmaningen – och till slut inser jag (också alltid) att jag inte kan låta bli … så, det blir nog så 😉
  Grattis till målgång!
  Gott slut på 2014!

 2. Grattis till målgången! Snygg avslutningsbild. Kul att se dina fina bilder och tack för dina kommentarer hos mig. Vi ses nästa år.

  1. Tack Stefan! Jo visst går det, om man tar hjälp av några sommarnätter framför datorn och gör lite avkall på den fotografiska höjden på en del bilder. För 2015 ska jag försöka publicera i lite jämnare takt (tur det finns tidsinställning för inläggen :). Det ger också bättre utbyte med de andra fotograferna har jag märkt. Ska bli kul att följa dig och Vänertrakten under 2015.

 3. Stort grattis till ett vackert finalfoto! Vilken insats du gjort som fixade utmaningen på ett halvår. Tack för konstruktiva och fina kommentarer. Jag önskar dig ett Gott Nytt 2015!

 4. Grattis! Visst känns det bra när de 365 bilderna är avklarade! Och tack så väldigt mycket för att du letade rätt på information om byggnadsverket vid Covent Garden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.