154. Kretslopp 63/366

vinterlöv

Årets och naturens kretslopp … trädet som ger oss syre, frukt och nötter, sav och gummi. Och lövet som går från knopp till ny jord när det multnar, och däremellan ger oss både skugga och glädje. Dessutom blir det vintertäcke för markens blommor och kryp.

7 tankar kring ”154. Kretslopp 63/366

    1. Tack ni båda. Själv var jag på väg att dissa bilden för jag tyckte bladets mitt var oskarpt 🙂 Därför värmer ert beröm extra, och det fick oavsett bli min tolkning av det lite knepiga ordet kretslopp.

  1. En väldigt smart tolkning och en supersnygg bild. Gillar liksom övriga den fantastiska skärpan och frosten på bladen samt den genomgående fina färgtonen 🙂

    1. Tack snälla. Jag upptäcker fortfarande teman hela tiden … och ibland dagen efter jag såg prylen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.