12 tankar kring ”21. Beautiful nightmare 1/365

 1. Det blev väldigt effektfullt med blåsten, men ännu mer spännande att skjuta upp raketerna… Jag tycker det är läckert med raketer, men det är verkligen att elda upp pengarna och det finns alldeles för många som är rädda, både människor och djur.
  God fortsättning till dig!

 2. Härligt att vara igång igen.
  När dina inlägg kommer i min läsare finns det ingen kommentatorsfält hos mig. Men att gå in då funkar det…

  1. Bra att veta Eva. Det ante mig efter sista dagarnas försök hos andra med egen webbadress, men jag var inte säker.

 3. Perfekt till temat! Så snygg det blev med fyrverkeriet som blåser över bilden och husen som anas i bakgrund! Kul att du är med och på G. Själv väljer jag att i år softa genom att kolla på era bilder och själv bara fota när jag känner för det… inte lika utvecklande men ibland får man vara lite busig! Jag behåller min blogg och hoppas få hjälp med fixa till rubriken, jag räknar med att lägga ut bilder när jag känner för det! Här på din blogg kommer jag absolut att hänga! Lycka till och Gott Nytt 2017!

  1. Skoj att få ha dig kvar som besökare oxh hoppas du inspireras av listan ofta, som Claes gjorde. Jag kan hjälpa dig med bloggen om du vill. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.