16 tankar kring ”258. Rimfrost 15/365

    1. Tack Eva! Var bara tvungen att stanna till tio minuter vid vägkanten och fota järnet. Dagen efter var det plus igen 🙁

    1. Tack Helena! Nu har jag äntligen hunnit fylla på en vecka framåt i tid. När söndagen försvinner från fotofix så tappar jag en hel vecka (senaste 2 v) så det var skönt att få fotoredigera idag 🙂

  1. Fin bild! Jag funderar på hur jag ska lyckas med detta tema då vi inte haft rimfrost på hela vintern och det verkar kärvt resten av förvintern! Och senare på året brukar ju vintern hoppa över att dyka upp! SÅ jag håller tummarna varenda dag för rimfrost så jag kan få till något lika fint som du! 🙂

    1. Tack Anneli! Jag kände som du. Äntligen några timmar rimfrost och sol, och så satt jag i bilen istf att vara ute med kameran. Jag var bara tvungen att stjäla mig tio minuter vid vägkanten trots att klockan tickade. Resultatet blev bl.a. denna bild. Sen inomhus resten av dagen och nästa morgon var det tö igen. Så jag förstår precis. Vi har för lite frost! Du kanske kan ta hjälp av din frys?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.