3 tankar kring ”267. Små knappar 3/180

  1. Jag har sig i min läsare. Det går inte att kommentera där direkt (som är väldigt smidigt) utan jag måste gå in på din egen blogg. Är det något som du valt själv på dina inställningar? Eftersom du har WP har jag inte stött på det förr?

    1. Hej Eva,
      vi har pratat om det förut, för några år sen. Jag har inte gjort några egna inställningar men har inte min blogg på wordpress.com, jag har den istället på egen domän. PPrecis som du är jag intresserad av en lösning – kan du kommentera på andra wp-bloggar på egna domäner utan att behöva klicka in?? Tex Gunillas. I så fall ska jag jämföra skillnaderna för att hitta ”boven”, om det finns en sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.