9 tankar kring ”302. Tiden flyger 20/366

  1. Klockrent! Jag gillar också bildens komposition och den lilla blänkstjärnan på glaset.

    Jag kollade idag på väg hem och än finns våra vinterdekorationer kvar. Jag blir lite hemmablind och tänker inte på dem när det gått ett tag, men skulle nog tänka på att de inte är kvar när de är borta. 🙂

    1. Tack Ullis! Jag belyste klockan med en ficklampa framifrån, och så stod en liten bordslampa med diffuserat ljus till höger om klockan. Testade lite olika och beroende på hur jag riktade ficklampan fick jag olika ljussken på klockan + reflektioner på väggen från klockan.

    1. Tack Lotta! Det var roligt att testa på med stativet. Och jisses hur olika det blir med ljusstrålen på olika punkter. En helt ny värld öppnar sig 🙂

  2. Så vackert med det guldiga ljuset och blänket i glaset på den perfekta platsen. Snygg klocka också, som ju inte kunde symbolisera temat bättre än så här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.