327. Uppflugen – 320/365

Uppflugen

Oj vad förvånad jag blev när vi steg in i rådhuskällaren. Här kan man verkligen prata om uppflugen! Nedanför stolen står en fotpall till klätterhjälp. Tjejerna var redan på väg ner så det  fick bli ett snabbfoto … hela stolen kom inte med.

En tanke kring ”327. Uppflugen – 320/365

  1. Det var ingen liten stol 😀 Den fick mig att direkt börja tänka på de som finns i Nils Karlsson Pyssling huset i Astrid Lindgrens värld 😉
    Jag var med detta året, fast med en annan blogg, men la av efter typ halva året eftersom jag låg så långt efter och det kändes omöjligt att ta igen. Så det blir ett nytt försök i nästa år igen 😉
    Tack! Har själv varit lite tveksam om det har varit en bra bild eller inte, jag burkar nämligen inte gilla bilder som har fokus på något i mitten av bilden. Fast jag är nog ganska självkritisk när det gäller den just typen av bilder 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.