20 tankar kring ”35. Bubblor 3/365

  1. Tack K! Ja, jag gillade verkligen det mjuka ljuset. De levande ljusen är enda ljuset i rummet, om man bortser fr gatlyktan. Jag valde sen att sätta auto vitbalans i datorn så bilden blev lite kallare – då blev glaset klarare. Och lade tillbaka lite gulare Temp på själva ljusen.

 1. Härligt att du är igång igen! Fina bilder… 🙂
  (Men det där som står uppe till höger att man ska kunna klicka upp bilderna i stort format, det funkar då inte för mig…)
  OM du skulle vilja lägga loggan lite högre upp så skulle det inte skada, men inget måste. I övrigt allt i sin ordning här!
  /Gunilla, alias PixelCat, admin

  1. Nä, pluginen för att klicks upp bilderna har lagt av tyvärr. Varför har jag inte lyckas reda ut än, ska kolla vidare på det. Ok, ska kolla ang. loggan.

 2. Så jättesnyggt och stämningsfullt, du är duktig med kameran och roligt att du hoppade på utmaningen igen. Ser att du spurtade ordenligt i slutet 😉 Är inte med själv eftersom annat tar all min tid men kan ändå inte låta bli att kika in här liksom hos andra deltagare, det är både roligt och lärorikt. Lycka till Anette !!

  1. Tack snälla Anita, så glad jag blir. Jag skriver till dig på din blogg sen, för jag ser att du är i farten med renovering.

  1. Tack. Jag håller med! Lågan var hel i kameran men jag blev tvungen att räta upp bilden lite och då rök den. Jag borde skjutit bort bordet mer fr soffan så det blev mer utrymme. Bra lärdom för nästa gång!

 3. Trevligt arrangerad bild med fin svärta. Något tätt beskuren i överkant då ena lågan precis nuddar bildens kant. Bilden hade vunnit på lite mer luft i ovankant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.