10 tankar kring ”39. Båge 27/365

  1. Tack Anita! Jag förstår precis oxh pilbåge är en av mina favoriter. Om jag bott kvar i Sthlm hade jag besökt japanska bågskytteklubben för detta tema. Nu fastnade jag för denna med alla repetitioner.

 1. Läcker båge och kul att se hur det ser ut hos dig just nu. Ni har ju till och med mindre snö än oss. 😉 Jag får fortfarande inte meddelanden om när du gör inlägg eller kommenterar det jag skrivit, men jag har väl gjort något fel. Kommer in till din blogg ändå. 🙂

  1. Jag är glad för dina besök. Mallan kan se när jag svarar här så det borde ju funka för dig med. Vi får ta det tillsammans på tfn vid tillfälle

   1. Jag får komma tillbaka någon gång om sänder och kolla om du skrivit något intressant svar. 😉 Det borde ju funka för mig om det funkar för Malin. Ska prova igen. 🙂

    1. Ja, nu har jag svarat på så gott som alla dina kommentarer. (Tack för dem!) Hoppas du får pling om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.