12 tankar kring ”80. Fettisdagen 41/365

    1. Tack! Vi har många fotograferande här i Lysekil så jag bokade upp detta med Anna för några veckor sedan. Jag älskar semlor och det var kul att få se bagarnas arbetsplats.

    1. Tack Claes! Ja, jag ville ha med miljön också och väntade in Anna tills hon stod mot kameran.

  1. Men så härlig bild mitt i görandet! Det skulle vara kul att vara ”bakom kulisserna” som du varit. 1800 semlor! Det är måååånga semlor. Undrar om de äter någon själva de som bakar dem…. 😉

    1. Tack. Ja det är en bra fråga. Det får jag kolla upp vid tillfälle. Det är nog lätt att tröttna på dem lite. Jag tycker det jättekul att göra fotoreportage bakom kulisserna. Jag ska försöka få tid och möjlighet att göra fler sådana i år. Jag fotade ju på bilverkstan ett tidigare år, det var också spännande. Det finns många intressanta arbetsplatser 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.