Tack! Vi har många fotograferande här i Lysekil så jag bokade upp detta med Anna för några veckor sedan. Jag älskar semlor och det var kul att få se bagarnas arbetsplats.
Men så härlig bild mitt i görandet! Det skulle vara kul att vara ”bakom kulisserna” som du varit. 1800 semlor! Det är måååånga semlor. Undrar om de äter någon själva de som bakar dem…. 😉
Tack. Ja det är en bra fråga. Det får jag kolla upp vid tillfälle. Det är nog lätt att tröttna på dem lite. Jag tycker det jättekul att göra fotoreportage bakom kulisserna. Jag ska försöka få tid och möjlighet att göra fler sådana i år. Jag fotade ju på bilverkstan ett tidigare år, det var också spännande. Det finns många intressanta arbetsplatser 🙂
Å där har de verkligen fått jobba hårt idag. Kul bidrag mitt i när det händer.
Tack Kerstin! Dig måste jag besöka snart 🙂
Wow så läckert med bild från bageriet, coolt!
Tack! Vi har många fotograferande här i Lysekil så jag bokade upp detta med Anna för några veckor sedan. Jag älskar semlor och det var kul att få se bagarnas arbetsplats.
Kul med en bild från insidan! Otroliga mängder bullar…Fint perspektiv i bilden!
En kul och lite annorlunda vinkel av den så populära semlan som jag nu sett på väldigt många bilder 🙂
Tack Anita! Hoppas ni börjar känna er hemma i Kuching.
Bra val av perspektiv och komposition. Gillar att du tagit med lite av den omgivande miljön och bagerskan 🙂
Tack Claes! Ja, jag ville ha med miljön också och väntade in Anna tills hon stod mot kameran.
Men så härlig bild mitt i görandet! Det skulle vara kul att vara ”bakom kulisserna” som du varit. 1800 semlor! Det är måååånga semlor. Undrar om de äter någon själva de som bakar dem…. 😉
Tack. Ja det är en bra fråga. Det får jag kolla upp vid tillfälle. Det är nog lätt att tröttna på dem lite. Jag tycker det jättekul att göra fotoreportage bakom kulisserna. Jag ska försöka få tid och möjlighet att göra fler sådana i år. Jag fotade ju på bilverkstan ett tidigare år, det var också spännande. Det finns många intressanta arbetsplatser 🙂
Så gott! Härlig bild mitt i verksamheten.