19 tankar kring ”89. Forsande 17/365

 1. Definitivt forsande!! 🙂
  Hur gör jag för att läsa dina eventuella svar och för att kunna följa din sida? Jag skulle vilja göra det, men här finns ingen ”följ denna sida” eller ”se fler kommentarer” om detta inlägg, som på wordpress.

  1. I din WordPress reader klickar du på ”manage sites i follow” oxh i listan som kommer fram lägger du till urlen till min hemsida. Då ser du automatiskt när jag svarar och när jag publicerar nytt. :). Min blogg är oxkså gjord i WordPress men anledningen till att du inte ser en Följaknapp är att min blogg bor på egen adress och inte hos WordPress.com.

  1. Hej Linnéa! Äntligen en kväll hemma så jag kunde titta efter. Slutartiden var 1/8 på denna bild. Fotad med stativ och självutlösare så att kameran är stilla. Prova! Det är kul 🙂

 2. Här forsar det ordentligt och det forsar riktigt snyggt. Vattnet ser alldeles mjukt ut och val av slutartid så perfekt vad än din slutartid nu var 🙂

  1. Tack Anita! Jag ska kolla upp vilken tid jag hade. Gissningsvis en trettiondel, men jsg kan minnas fel.

  1. Tack! Kanske är den lite ”lågt i tak” men det stod bilar strax ovanför i bild så det fick bli så här – jag ville ha känslan av natur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.