2 tankar kring ”89. Hage – 119/365

  1. Så många fina fotografier du har i din utmaning. Och så snabbt du jobbar med dina tolkningar när du började i halvlek! Nu har jag inte tittat igenom alla dina fotografier men alla fram till det här fotot, men blev alldeles lycklig när jag så det här fotot. Korna som är skarpa och nära, bergen i bakgrunden som är insvept i det jag upplever som sommardis.

  2. Tack Helena. Sedan jag flyttade hem till Bohuslän 2010 efter 22 år i storstäder har detta varit ett drömmotiv. Här på bohuskusten betar kossorna på saltängar, och fjordkossorna blev en sinnebild för Bohuslän för mig. Först nu lyckades jag passera fjorden när kossorna fanns på lagom fotoavstånd från landsvägen och det fanns lite tid att stanna bilen. Roligt att du tycker om den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.