Bakom ryggen 73/365 (tema 11)

Vandring Bohuslän Hamburgö

Vandringsdagen på Hamburgö var första dagen med mitt nya objektiv, Tamron 18-270 med så nu håller jag på att lära mig det. Blev rätt mkt skillnad att få in en vibrationsstabilisator i objektivet, den kan tydligen kompensera så mkt som 4 bländarsteg (!) … så plötsligt blev många foton lite överexponerade. Bara att öva vidare 🙂

6 tankar kring ”Bakom ryggen 73/365 (tema 11)

  1. Så roligt med ett nytt objektiv. Det står på min önskelista tillsammans med ett stativ och fjärrutlösare. 🙂 Verkligen ett fint foto med känsla i.

  2. Snygg bild, härlig vårkänsla.
    Kul att lära sig det. Mitt Tamron är också ljuskänsligt har jag märkt. Däremot har jag inte stabilisator. Kul att se hur du känner med det på vägen..

  3. Så kul med ny utrustning. Jag är så dålig på att lära mig om mina objektiv. Men erfarenheten kommer med tiden och då vet man hur det funkar. Dubbelt upp här i temat. Fotograf bakomrygg och packning bakom rygg. Gillas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.