Blandar 276/365 (tema 19)

Hinkar till bastun och andra tillbehör

Den här bilden kommer i alla fall varje norrlänning att förstå. Klassiska bastutillbehör 🙂 På Småskär var Anna gullig nog att ”ge mig kursen” hur man badar bastu på norrländskt vis. Klart bättre än det sydliga sättet tycker jag! In med hinkarna i bastun och så blandar man kallt och upphettat vatten till lagom temperatur och tvålar in sig inne i bastun. Ut kommer en härligt ren och varm person 🙂

3 tankar kring ”Blandar 276/365 (tema 19)

    1. Tack Ullis och Mallan. Jag gillar verkligen motivet. Jag hade tänkt kalla den basturomantik innan jag kom ihåg temat blandar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.