8 tankar kring ”Färdas 83/365 (tema 90)

  1. Bra med den låga bildvinkeln det gör bilden mer spännande.

    Jag kunde inte kommentera din föregående bild ”Upphängd”, det kom ett felmeddelande när jag försökte. Hoppas du inte har något emot att jag kommenterar den här istället.

    Härliga färger och du har lyckats få till en spännande diagonal. Jag har annars svårt för lutande bilder men här så passar det verkligen.

  2. Gillar som de andra att du har fokus på benen och att du har med mycket mark i förgrunden.

    Är dock lite osäker på beskärningen i ovankant, den vita jackan som precis tittar in i bild stör mig något… hade velat se en bild med kameran än lägre där man istället fick med mer ben från personen längst bort i bild och ingen jacka.

    1. Tack alla för era kommentarer. @Jonas: Bra feedback. Jag tänkte inte på jackan där och då, men du har helt rätt. Tack för att du fick mig att se det 🙂 Bilden är fotad i farten kan man säga. Jag går, de går, det går människor bredvid mig och strax bakom, som jag inte vill ha in i bild. Jag har märkt att jag lätt känner mig lite stressad i såna situationer och det påverkar mitt fokus + kompositionen -> så jag fortsätter öva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.