13 tankar kring ”Flätad 16/365 (tema 77)

    1. Tack och detsamma. Just nu strejkar datorn, annars är det bra. Trevlig fredag till er alla (fr mobilen)

  1. Behagligt ljus, färger och skärpedjup. Det känns som linjen i bryggkanten böjer av i kanterna. Har du något bildbehandlingsprogram som kan göra objektivjusteringar?

    1. Hej Carina! Tack för lärorik kommentar … som ligger lite över min kunskapsnivå. Jag lade inte ens märke till böjarna så jag lär nytt! Det är en pråm så det kan förklara böjen till höger (hörnet på pråmen) men inte den till vänster. Jag har photoshop CS3, var ska jag i så fall titta?

    1. Tack allesammans för fina kommentarer. AnnSofie, trossen ligger på en pråm och ”pinnen” hör till pråmen. Lite osäker på vad det är … periskop vore kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.