6 tankar kring ”Kryssning 359/365 (eget)

  1. Alltså den där kryssningen… ser helt magisk ut! Jag måste genast börja spara pengar för att få gå i dina fotspår!! Härligt!!
    Snyggt fotat, du har fått in mycket info i en och samma bild, perfekt skärpa!

    1. Tack. Faktum är att det är inte så dyrt. Om man prickar in flygkampanjer kan man spara mkt och kryssningarna är billigare ä man tror om man bokar några månader i förväg. 2 månader före avresa låg vår kryssning ute för 3200 kr. Det är helpension och precis utanför högsäsong. Och under hösten såg kag SAS-kampanjer för USA m rekordpris. 3500 kr ToR för utvalda destinationer och denna gg var Miami med. Så börja spana. Har man lite koll på kampanjer så behöver det inte kosta skjortan.

    1. Ja visst! Det blir lite av en utmaning att hitta de bra priserna 🙂 Jag vet en vanlig familj som lägger sin semester där varje år, 7-8dagars kryssning och så flyget. Låter otroligt flott, men det är inte så superdyrt. De har också lärt sig flyg- och kryssningstider bra så de skippar hotell både före och efter kryssningen och kommmer/går direkt till flyget. Sen finns det mycket att lägga pengar på ombord, om man vill, så visst kan man förbruka pengar om man vill. Men en ny ö utanför fartyget varje dag, att gå på upptäcktsfärd på, får man gratis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.