5 tankar kring ”Låg 178/365 (tema 178)

    1. Tack Claes. Har trixat lite. Nästa gång ska jag lära mig hur jag behåller den ursprungliga gröna på växten. Här gjorde jag bilden svartvit och lade sen på grön färg på växten….så den har väl inte riktigt alla nyanser kvar.

  1. Snyggt jobbat.
    Läste ditt svar till Claes. Du kan göra på lite olika sätt beroende på vilket program du använder. Men såhär funkar jättebra.

    Har du Photoshop kan du jobba med lagermasker. Lightroom med lagerpensel.

    1. Tack Hasse! Har precis ägnat hela kvällen åt att hitta den infon i LR-videos utan att hitta det. Så löste du det med bara några ord! Visste knappt att LR hade lager, det måste jag spana in. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.