5 tankar kring ”Lugnet före stormen 176/365 (tema 172)

  1. Men du, jag var ju också där med min kamera, du fick så fina färger i din bild, mina som jag tog åt andra hållet var mycket blekare….. Snyggt jobbat! Perfekt till temat för vilket regn som kom senare, rikligt är ingen överdrift!

    1. PS: Åt andra hållet .. om du menar mot strandens andra ände så var det ljusare där, regnet kom från det här hållet.

  2. Tack Lotta och Claes. Claes, bra att du påminner mig om de tre djupena i bilden, det får mig nog att tänka på det … glömmer oftast den! Lotta, jag har förstärkt mättnaden lite men inte mycket i bilden och ökat högdagrar och skuggor något … då blir det lite mer tryck i färgerna 🙂 Jag börjar gilla att fota i raw och jobba i Lightroom. Med ett ljusstarkt objektiv och precis rätt exponering går det såklart att få detta resultat rakt ur kameran, med en duktig fotograf bakom kameran 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.