7 tankar kring ”Ram 41/365 (tema 238)

  1. Ett foto som passar perfekt till temat såklart 🙂 Skapar också tankar. Jag funderar på hur stora ramarna är…är gunghäst, spänner och nallar i miniatyr eller är ramarna gigantiska? Spännande bakgrund också. Ett fot som är så mycket mer än bara ramar. Spännande! Härligt foton i ramarna också, som utstrålar glädje och familjekärlek 🙂

  2. Kul att höra era tankar och reflektioner. Lärorikt som alltid 🙂 Tack snälla. Vilken tur att jag tog med bilden. Jag trivdes inte helt med alla halva nallar så jag lät nästan bli att ta med den. Jag lånade Barnfotografernas fönster (vid Vasaplatsen i Gbg) på väg till min kurs. Jag får ofta för mig att någon ska ha ngt emot att jag tar bilden och då får jag lite bråttom med kompositionen. Anette Linnéa: spannen är halv storlek och nallarna var små. Gunghästen upplever jag som normal storlek (knähög) men du kanske är van vid de gammaldags jättetjusiga gunghästarna? De är ju högre. Baby-bilden är i alla fall stor 🙂 Kul att mitt foto går att ”vända och vrida” på. Och vilket härligt fönster de har, det lockar till att gå in i ateljén och se på fotoväggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.