7 tankar kring ”Ringmärkning – 123/365

  1. Sååå många fina bilder du har lagt upp. Den här var ju hur bra som helst!
    Kul med bilder från något mindre vanligt (mindre vanligt för mig i alla fall) som märkning av fåglar på flera bilder, nästan som ett tema. 🙂

    1. Tack Ulrica, så glad jag blir. Ja, det blev en ovanlig och intressant dag så jag ville dela med mig av den.

  2. Tack! Jag har bara ett objektiv till kameran nu. Det är ett Tamron 18-200, väldigt lätt att trivas med. Fotohandlaren i Lysekil rekommenderade det. Ett macro står på önskelistan och då står jag mig gott. Vad använder du för objektiv Helena?

    1. Jag har en nybörjarkamera, Nikon, med ett standard 18-55 objektiv. Kameran införskaffades i våras och jag håller på att försöka lära mig och förstå det här med att fotografera. 🙂 Från början när jag startade min blogg använde jag mobilkameran (headern med ljungen på min sidan är ett mobilfoto). När jag hoppade med i utmaningen och såg andras foto kom önskan att ha en egen systemkamera. Nu finns ett stativ och fler objektiv på önskelistan… Och att gå en fotokurs!!! Det är otroligt inspirerande att vara med i den här fotoutmaningen och framförallt lära jag mig mycket av att se de fotografier ni andra i utmaningen tar. Lärorikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.