9 tankar kring ”Sky 58/365 (tema 258)

  1. Vackert fångat!! Skyar av guld, moln i purpur och en svart silhutte av en vindsnurra! Perfekt!

  2. Nu har jag testat lite. Jag ”följer” dig. Ser inläggen när du lägger ut något . Men den lilla kommentatorsrutan som brukar följa med på WP bloggar finns inte. Utan man måste gå in på era bloggar för att skriva. Det är samma på Bloggspot för mig. Finns det något bra knep som man kan ändra på det på sin inställning eller , känner du till det ?

    1. Nä tyvärr, jag har inte hittat ngt sånt. Har letat förut och tror tyvärr inte det finns. För mig är det samma som du beskriver, med fristående och Blogspottare. Men via mobilen lyckas jag inte få fram kommentarrutan alls för B:are, inte ens vid vidareklick. Hur gör du då?

      1. Samma här , måste gå in på deras för att kommentera. Både från mob, pad & lappen . Men lite fiffigt att få in de i läsaren så att man ser att de gjort ett inlägg . Det spar några klick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.