11 tankar kring ”Snickarglädje – 2/365 (tema 270)

  1. Vilket fint ljus du har i fotot! Och visst är det snickarglädje (och tänk vilket arbete när alla sirliga detaljer ska målas).

  2. Sååå fint hus och fint med ljuset som speglas i ”skärmarna”. Jag tänker dock lite som Helena – tänk när alla dessa vackra krusiduller ska målas… 😉

  3. Kvällssolen och de figurer som går bort från kameran skapar en härlig känsla i bilden. Fin snickarglädje, det är många år sedan jag var i Lysekil. Gillar många av dina bilder och ska försöka titta in här så ofta som möjligt. Jag bor i andra änden av landet, Piteå och har även ett hus i fjällen så vi kommer nog att fota rätt så olika motiv. Läste din ”om” sida och kände att vi är på samma våglängd där med vårt fotograferande.

    1. Tack! Vad roligt! Kul att du gillar bilderna, och att du har varit i Lysekil. Ni är många i Piteå … och jag tänker som du, extra roligt att följa dem som har en annan närmiljö. Att följa era bilder från olika delar av landet är som att få resa lite varje dag 🙂

  4. Har haft segelbåt en period tidigare i livet och varit några gånger i Lysekil. Men det är länge sedan nu.
    Jag tycker du har fångat skymningsljuset väldigt fint. Fin kontrast mellan varmt och kallt. Och så gillar jag att du har fått med det promenerande paret, som ger lite rörelse till bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.