5 tankar kring ”Stenhus 247/365 (tema 290)

  1. Tycker att ljuset och himlen är fantastisk, kyrktornet mot den blygrå himlen är extra bra. Men jag blir nyfiken på husen bakom den långa släta fasaden, vad händer om du ställer dig på andra sidan om den?

    1. Förstår tanken och det är en bra idé, men då är man så nära husen att kyrkan skyms. Här står jag och fotar på bryggan ute i hamnen … och fick syn på motivet medan jag fotade annat.

  2. Härligt ljus i hela bilden, men jag förstår att du funderar över förgrunden. Jag håller med Kort och gott, men samtidigt finns en viss poäng i de fyrkantiga fönstren och det runda som liksom går igen här. Vad händer om du kapar förgrunden längre upp mot fönstren och bilden i båda sidor en bit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.