Svalkande 90/365 (tema 301)

Mitt Nikon kamerahus strejkar så vårfotona blir inte av (jo, lite frustrerad är jag), men passade på att vittja vattenfasta kameran istället … och så kul det blev! Här finns ju foton jag glömt av att jag hade, som paddlingsbilderna från januari 🙂 Håll till godo!

Vinterbad bohuslän Foto Anette Bargel

Marcus och Bengt svalkar sig. Fler passade också på men ville inte vara med på bild 🙂

 

10 tankar kring ”Svalkande 90/365 (tema 301)

  1. Vilka friskusar till karlar! Härlig situationsbild, snyggt komponerad med vackert ljus. Och oja bilden passar väldigt bra till temat! Brrr

    1. Hehe. Som bastupaus är det rätt skönt, och svalkande, trots att det är 3 grader i vattnet. 🙂

  2. Men otur och trist. Först objektivet nu huset. Vad har hänt med det? Vad är det för vattenkamera du skriver om?
    Vilket vackert ljus, hurtiga som badar!

    1. Hej! När stativet välte, efter utförd fotografering, och landade på objektivets nos så slogs några av objektivringarna av. Samtidigt fick kamerahuset sig en kyss, vilket jag upptäckte senare. En spricka på kortsidan. Den fungerade när jag tog testbild efteråt och på fotovandringen några dagar senare, men sen säger den bara ”fel när avtryckaren skulle användas, försök igen och så står det ”error” på meddelanderaden inne i avsökaren. Så nu undersöker jag vilken modell jag ska uppgradera mig till 🙂 Vattenkameran är min vattenfasta kamera jag använder vid paddling och bad, den är vattentät ner till 10 meter (fast där nere har jag inte varit). Den heter Olympus Tough och används av många paddlare. Jag har haft flera årsmodeller av den och har varit jättenöjd med kvalitén. Jag har till och med sålt paddlingsreportage till magasin med kamerans bilder. Innan du köper, kontrollera om årsmodell 2014 kan ta bilder i 300 dpi som tidigare modeller – än så länge har jag inte lyckats hitta detta i menyerna … därför blir bilderna lite suddiga när jag sparar om dem till fotobloggens visningsstorlek. Jag ska kolla upp det med Olympus för det är nog jag som missar ngt. 🙂

  3. En Badkruka som jag säger skräckbild. Fint ljus. Tråkigt med utrustningen. Vad var det för kamerahus? Jag är supernöjd med min Nikon D7000. Lite tyngre(vädertålig) . Liten= lagom greppbar om man är tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.