10 tankar kring ”Svårfångad 287/365 (tema 303)

    1. Hihi, fiffigt tänkt av dig. Jag sprang på älgkon i maj, någon vecka efter att jag köpt kameahuset. Hon var orädd och kom rätt så nära mig. Men Jah ägde bara en 50mm till kameran då, så älgen förblev långt borta. Med zoomen hade jag kunnat få huvud/framkroppsbild, såpass nära bar hon. Bilden är istället rejält beskuren. Och jag tyckte den var svårframkallad också, för att få kon att synas bra mot bakgrunden. Så hon passade bra in på svårfångad på alla sätt 🙂

  1. Tänk så många som vill se den synen i skogen just nu. Snyggt fångat av dig och tur för älgen att det bara var kameran som skickade iväg ett ”skott”;=)

    1. Älgkon kanske går säker förresten, då hon är i ett naturreservat? Någon som vet hur reglerna är för älgjakten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.