9 tankar kring ”Taggtråd 9/365 (tema 307)

    1. Tack. Bra tänkt, håller med om att det varit snyggare. Ska försöka med det nästa gång. Fotade med lilla vattentäta kameran och den är såpass ny att jag lär mig knapputbudet nu.

    1. Det är en Olympus Tough. Vattentät till 10 meter. En kompis använder en till fridykning, jag använder min för paddling mm. Jag trivs jättebra med märket och har haft en tidigare årsmodell fram tills september. På nya modellen har de bättrat några saker (droppkant runt linsen) men de har också flyttat en knapp och ändrat programmen något. Så nu lär jag mig denna modells inställningar. Inte en enda fartbild hade full skärpa när vi kom hem (vi var två med samma kamera men olika årgångar) .. det var en väldigt grå dag. Jag ställde om till 400 iso men det räckte inte. Kameran visar inte vilken tid den fotar på (vad jag kan se) så man får ta sig tid att kontrollera bilderna ute i fält.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.