Tillsammans 273/365 (eget)

Äkta par på Pite Rönnskär

Det här härliga paret fick jag en pratstund med på Pite Rönnskär. Evert och Ulla har varit ett par i snart 60 år och har tillbringat så gott som alla somrar av sitt liv på ön. Fortfarande nyfikna på livet och en viktig pusselbit i öns sociala samvaro. Vi pratade gamla och nya tider, livet på ön och vänskap mellan familjerna på ön. Mannen berättade att han upplevt 6 generationer av familjerna – tre före honom och nu tre efter honom.     Eget tema 33.

10 tankar kring ”Tillsammans 273/365 (eget)

  1. Men så trevligt att få se Evert och Ulla tillsammans i sitt sommarparadis!
    Vilket fint tema du har kommit på, kan ge upphov till många varma bilder. Härliga färger och fint porträtterat.
    Blir sugen på att kopiera bilden och skicka till Ullas syster som jag har bott granne med i 20 år… Är det ok??

    1. Absolut ok. Men jag mailar dig gärna en större fil isf, så de har chansen att använda till print om de vill. Så glad jag blir att du känner dem! De är så härliga 🙂 De tillhör höjdpunkterna på min semester och jag har haft dåligt samvete för att jag tappat deras namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.