Zoom 62/365 (tema 353)

20150306-150434.jpg

Så här ser min zoom Tamron 18-200 ut sedan 2 veckor tillbaka så nu är jag objektivlös ett tag. Tur man har lite foton på lager. Kom gärna med inköpsförslag för en Nikon. Gärna inkl motivering 😉 Kategorin ”fantasipris” kan vi hoppa över, hihi.

7 tankar kring ”Zoom 62/365 (tema 353)

  1. Åh, vad har hänt? Jag köpte ett Tamron 18-270 i våras och är nöjd. Jag är hopplös på att byta objektiv och kan äntligen både fånga ugglan och musen på bild utan böket med byte.

  2. Så tråkigt när sakerna går sönder. Då brukar man ju bli ännu mer fotosugen……. Jag har ett Tamron 70-300 och är jättenöjd med det. Där finns även en macrofunktion som jag tycker är bra. Det enda är lite trist med det är att minimiavståndet är 1 meter. Därför tyckte jag att jag även ville ha ett macroobjektiv för att komma ännu närmare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.