25 tankar kring ”16. Bemärkelsedag 1/366

   1. Tack för svar Eva. Ja, det är dilemmat. Jag kommenterar oftast från mobilen via wordpress-appen och då kan man inte längre klicka vidare till kommentar på blogspot-bloggarna. Man kan bara titta, inte svara. Det kunde man för ett år sen, men nu verkar de tråkigt nog ha stängt den möjligheten. Om någon vet vilken app man ska använda för att se+ kommentera på blogspot-bloggar får ni gärna tipsa.

  1. Ja, pausen gick fort 😉 Ska bli kul att umgås med kameran igen. Idag blev det en utflykt till en väninna i Fredrikstad. Jag var heldig, det hade snöat under natten så marken var vit, och snöade under vår promenad. Vinterfint 🙂 Och barmark på svenska sidan på vägen hem 🙂

 1. God Fortsättning på det nya året och jag önskar dig lycka till med årets utmaning 🙂 Bilden är intressant med många detaljer att kika på där min blick faller på kyrkan efter det vackra fyrverkeriet. Snyggt och intressant med den lite gröna tonen som återspeglar hela intrycket av bilden.

  1. Tack Anita! Kyrkan är nog Lysekils största landmärke, så den drar ofta blicken till sig 🙂

 2. Oj vilken vacker bild! Så snyggt med stadssilhuetten och fyrverkeriet som en sol ovanför! Trevligt med de orangea prickarna i fyrverkeriet som passar bra i färg till stadens ljus!
  Perfekt!

 3. Härlig skärpa på husen och snyggt med fyrverkeriet som faller ner. Jag tycker det är svårt med skärpan på mörkerfotografier.

  1. Tack Malin! Visst katten är det svårt. Här ställde jag nog skärpan på vattnet och slog sedan över på manuell fokus så jag hade den kvar på det uppskattade avståndet. Sen glömde jag i upphetsningen att använda självutlösaren så husen blev nog inte hundra skarpa. Eller så hör denna till de sista bilderna då jag kom ihåg att använda den.

 4. Hej och grattis till en kanonfin förstabild! Jag tycker det var jättefint att det är så ljust att man ser staden och kyrkan, sen är den fint komponerad också. 🙂
  God fortsättning på det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.