Klart 365/365 (tema 146)

huggkubb

Men titta, det gick faktiskt i år också! Tusen tack till alla trevliga personer som tittat in här på bloggen under det gångna året, och framför allt tack för det givande utbytet.  Hoppas vi kan fortsätta dialogen nästa år också? Jag kommer att delta igen. Nu önskar jag er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

13 tankar kring ”Klart 365/365 (tema 146)

  1. Håller med Britt, vilket fint ljus i bilden, fint med den solbelysta huggkubben! Grattis till målgång!! Du har verkligen fått kämpa i motvind med krånglande hälsa och kamerabyte under året. Snyggt jobbat på flera plan! Du är en duktigt fotograf men ständig ambition för utveckling! Det beundrar jag hos dig! Heja på för nästa år! God Jul!!

  2. Härligt ljus i den bilden! Grattis till målgång tack för alla fina och inspirerande bilder som du har bjudit på under utmaningen. Jag önskar dig ett gott nytt år.

  3. Grattis till målgång och en superfin sista bild med dubbla budskap. Du är klar och den som högg veden var också klar för dagen. Snyggt jobbat!
    Tack för alla fina kommentarer och jag hoppas vi ses igen nästa år, både här och live!
    Kram och god fortsättning!! <3

  4. Ett riktigt stort grattis till slutförd utmaning. Vackra, fina, trevliga bilder har du bjudit på under året. Uppskattar väldigt mycket dina fina kommentarer hos mig. Konstruktiva och bra infallsvinklar som jag inte alltid tänkt på. Jag har varit kass på att lämna avtryck men återkommer med full kraft och energi nästa år. Hoppas våra vägar korsas även då. Ett riktigt gott nytt år

  5. Fin tolkning på klart och jag kan bara hålla med föregående skribenter om ljuset, fantastiskt! På återseende och god fortsättning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.