7 tankar kring ”240. Par 52/365

    1. Tack Eva! Jag passade på medan jag väntade på min tur på konditoriet. Egentligen ett tema där man vill passa på att göra en fin porträttfotografering eller något… .men man måste ju producera temalösningar också. Det var en tjej för något år sen som tyckte att ett tema i veckan hade stämt bättre, och någon gång ibland kan jag känna likadant i år; för att hinna med att lösa temat som ens inre bilder är. (Jag är ju inte lika produktiv med att fotografera hemma som ni). Men men, ibland är det skönt att bocka av temana också 🙂

    1. Tack Kristina! Brudparet är fotograferat genom en glasskiva och det kom in ett fint blänk från gatufönstret bakom mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.