Andningshål 95/365 (tema 6)

Solnedgång Lysekil

Detta blev mitt andningshål efter sjukhusvistelsen. Medbjuden av två fotografkompisar tog jag mig på vingliga ben ner till klippviken. Att sitta här, se och lukta havet, höra vårens första ejdrar klucka utifrån skärgården och samtidigt höra killarna småprata — bästa återhämtningen och andningshålet någonsin!

Nu är jag tillbaka och ska bli aktiv i Fotoutmaningen igen. Ska bli kul att umgås med er igen!

7 tankar kring ”Andningshål 95/365 (tema 6)

  1. Oerhört vackert foto. Jag visste inte att du varit sjuk! Har haft en intensiv vår och inte hunnit runt och tittat på dina fina foton förrän nu. Skönt att höra att du kryat på dig. Välkommen tillbaka! Kram 🙂

  2. Kul att du är tillbaka! Jag har saknat dej och dina fina bilder och kreativa kommentarer hos mej. Skönt att hitta ett andningshål och så oerhört vackert det är på bilden. Underbart ljus och jag gillar speglingen i vattnet. Fortsätt att hämta kraft och kram på dej:=)

  3. Underbar bild – krya på och välkommen tillbaka! Själv har jag jobbat som en galärslav och har inte hunnit mer än hänga med. Ska titta runt nu!

  4. Underbar bild och underbart att du är tillbaka! Verkar vara flera som inte hunnit runt i vår och jag är en av dem. Nu är det sommar och semester, så jag ska försöka bättra mig och hitta inspiration hos er andra. Sköt om dig! <3

  5. Välkommen tillbaka! Vilken underbar bild du startar med! Solen och havet i en fantastisk combo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.