Prickar 94/365 (tema 232)

20150416-224424.jpg

En och annan prick på mig nu. Och detta är lite, ni skulle se ryggen ;). Tydligen är allergisk reaktion på penicillin vanligt, och att kombinera det med hårfärgning hos frisör var extra osmart, jag fick två allergireaktioner.

15 tankar kring ”Prickar 94/365 (tema 232)

    1. Eller hur ;). Det gäller att göra allt för teman, hehe. Tack för er uppmuntran, det värmer! Vi har nått halvvägs nu så det går framåt 🙂 Tänk om jag varit smart och packat necessär och dator, så mkt bildbearbetningstid jag fått gratis här 🙂 Lika bra som helpension, bara vissa sysselsättningsproblem, hehe. Tips om ni ska till doktor och det inte är livshotande: innan ni åker ät en måltid, packa necessär och tidsfördriv och ta med mobilladdare och din ordinarie medicin. Öronproppar och ögonmask är inte heller dumt. Då är man redo för sjukhuset 🙂 Blir man ordinerad observation på sjukhus tar transport och väntan vid. Är du inte akut och prickar in en busy dag med hjärtinfarkter och olyckor kan det ta 7 timmar innan första dr kommer, sen röntgenväntan osv. En annan gång blev det 20 Tim undersökningsloop på sjukhuset, utan mat eller dryck pga att kommande diagnos kunde bli operation. Då är det smart att äta hemma 🙂 Denna gg hade jag flyt: första tabletten efter 20 min och doktorn kom redan efter 4 timmar så då sattes tyngre saker in.

  1. Perfekt tolkning av temat även om vi hade kunnat nöja oss med prickar som inte var livshotande….. Snyggt jobbat i alla fall! Önskar dig nu, bra medicin och snabbt tillfrisknande!!! Krya!

  2. Oj, varken såg eller lät kul. Hoppas det är bra med dig nu och att du har fått åka hem. En riktigt bra tolkning på bilden fick du ju förstås… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.