6 tankar kring ”Flagnar 124/365 (tema 73)

  1. Verkligen ett passande tema till bilden.

    Var med på PixelCats fotokurs? Vad roligt! Det hade jag velat vara, men det funkade inte tyvärr inte nu… och det finns så mycket annat häromkring (och förmodligen andra kurser att gå som är närmre) att fotografera innan jag beger mig iväg längre bort.

    1. Hej Sofi! Ja, just den kursen. Kan rekommenderas. Visst var den långt borta, men jag kombinerade det med att ta semester så jag fick uppleva sommarnorrland. Bra kombo 🙂 I kursen ingår ett antal utflykter och stugboende vid havet, så många upplevelser kommer med i kursen. Sen ska det bli kul att upptäcka kursutbudet på närmare håll också, för vinterhalvåret. Var är hemma för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.