Idyllien 123/365 (eget tema 9)

paddling bohuslän

En fredag smet jag från skrivbordet och hängde med kompisar på en paddlingsdag. Vi hittade ett riktigt smultronställe. Där njöt vi hejdlöst av vår upplevelsedag och plötsligt fanns ordet för känslan i mitt huvud: Idyllien!
(sen jobbade jag ikapp på lördagen när det blåste massor)

8 tankar kring ”Idyllien 123/365 (eget tema 9)

    1. Tack. Jag gillar dem också 🙂 Märker att jag börjat längta efter dem nu, efter en dryg vecka på bortaplan.

    1. Tack Kerstin! Nästa vecka är jag hemma och lämnar då livstecken hos dig mfl blogspottare! Från mobilen går det bara att titta, inte att kommentera hos er tyvärr. Den ruta som öppnas för att kommentera kommer inte fram i mobilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.