9 tankar kring ”Första 12/365 (tema 99)

  1. Håller med Kerstin om att det är härlig fart i bilden. Jag skulle gärna prova, men är lite för feg. Jag avskyr isar, även om jag vet att de håller… Men det ser ju sååå härligt ut! 😉

    1. Ullis, lösningen är att åka med Friluftsfrämjandet. Deras ledare har kunskapen, och då är det tryggt att åka. Så gör jag.

    1. Leta upp närmaste avdelning inom Friluftsfrämjandet så kan du åka! Ja, det är verkligen härligt. När det är sol och slät svart is speglar sig molnen i isen och det känns som att åka i himlen. Fantastisk känsla! Hoppas vi får en sån dag i vinter så blir det min tolkning av ”spegling” så jag kan dela upplevelsen med er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.