Hör ihop 11/365 (tema 124)

långfärdsskridskor

Långfärdsskridskor och pik hör definitivt ihop!

Bonusbild nedan. (hade svårt att bestämma mig … tyck gärna till vilken du gillar bäst och varför).

långfärdsskridskor

11 tankar kring ”Hör ihop 11/365 (tema 124)

  1. Jag tror nog att jag gillar bonusbilden bättre, förmodligen för att den har en sån skarp svart bakgrund istället för en lite rörigare bakgrund i den första. Om man vill ha en bild från sidan kanske man kan gå ännu lägre för att få den svarta isen som bas även där…. äh vad vet jag, men det är min känsla 🙂

    1. Tack för bra feedback! Jag hade valt den först, för visst är den stilren. Sen började jag fundera på om den var tråkig för att den inte visade naturen = sammanhanget och då blev det det andra bilden som har mer rymd. Ska testa maxkrypandet nästa gång 🙂

  2. Skulle nog välja den övre om du hade haft fokus på skrillor och stavar och bakgrunden mer dimmig. Nu väljer jag den nedre för att den är mer stilren, men båda är fina!

  3. Gillar helt klart den övre bilden bäst, den får mig att tänka. Hör ihop, kan det vara människorna kanske eller skridskoparet eller pik och is??? Mycket mer spännande än ”Instruktionsbilden” 🙂 som var väldigt snyggt fotat med skärpa och bildkomposition.

    1. Tack allesammans för feedback, det lär jag mig mkt på. Annsofie, roligt att läsa ditt resonemang och att bilden sätter igång tankar. Inser nu att jag kan välja mellan ”klura-bild” och ”stilren-bild” när jag publicerar. Båda kan vara lika bra, det gäller bara att bestämma sig för vad man vill säga med bilden 🙂

  4. Tycker den övre bilden är bättre, passar bättre med temat eftersom du får med en till person med samma utrustning… Du får också ett mer djup i den bilden och man känner bättre kopplingen till naturen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.